Recension av Holmquistsign.se

Vi är så vana vid skyltar av olika slag att vi kanske inte tänker så mycket på dem. Men när du ser en extra fin skylt så är det svårt att titta bort. Kanske är det vackra mässingsskyltar på hotellets dörrar eller en ny fiffig skylt på tåget som har så smart text.

Ett företag som är experter på att skapa fina skyltar är Holmquistsign. Inte så konstigt kanske med tanke på att deras verksamhet kom igång 1937. Oavsett om du behöver skyltar för kontoret eller ditt hem så är det här ett företag att kika närmre på.

Vackra mässingsskyltar är klassiska men moderna

Något som jag verkligen gillar med Holmquistsign är deras förmåga att ta något så klassiskt som mässingsskyltar och skapa moderna skyltar med det vackra materialet. Mässing är ju ett material som är så otroligt vackert att se på och som inte bara hör hemma på hotellets dörrar.

Holmquistsign jobbar med gravyr så att det ser snyggt och elegant ut. Skylten poleras blankt och så putsar man en omgång till när den väl har monterats. Det går att få den här typen av skylt i olika storlek och du kan faktiskt be om att få skylten behandlad för att se äldre ut.

Om du vill ge intrycket av att din verksamhet eller ditt kontor har funnits på plats hur länge som helst så kan Holmquistsign oxidera ytan på den. Då ser den lite medfaren ut vilket ger intrycket av att den har många år på nacken. Med mässing är det ingen nackdel för materialet förblir elegant även då skylten har hängt på samma plats i flera decennium.

mässingsskyltar

Mer än mässingsskyltar

Nu snöar jag in mig lite på mässing och det beror förstås på att jag gillar detta material för skyltar. Men Holmquistsign är så mycket mer än dessa blanka och klassiska skyltar. De skapar allt från glasskyltar till aluminiumskyltar och ordnar med saker som ljus då det behövs.

På deras hemsida kan du se bilder från olika projekt och få inspiration. Om du ännu inte har bestämt dig för vilken typ av skylt det ska vara så kan du komma fram till det bara genom att scrolla runt lite på deras hemsida.

Skyltar från egen fabrik

Något som är viktigt att veta är att Holmquist tillverkar sina skyltar i egen fabrik. Det är också därför de är så duktiga på material som mässing. Med egen fabrik kan de skapa precis den typ av skylt du vill ha utan en massa onödiga mellanhänder som strular till det.

Jag kan verkligen rekommendera Holmquistsign.se för dig som funderar på ny skylt för fasaden eller för andra ändamål. Det att de ger konsultation är en stor hjälp då du behöver fundera lite på vad som kommer att passa och även välja något som passar budget.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900