Recension av Memories By Julia

Häromdagen träffade jag en bekant som suckade när hon berättade att hennes bebis vill amma hela natten. Vad var mitt svar? Småbarnsåren går i en rasande fart såklart. De där snuttenätterna är snart ett minne som du inte ens minns. Men det finns ju annat som vi ändå vill komma ihåg som de där knubbiga kinderna och det tandlösa leendet under en babyfjunig lugg.

Jag sade åt min vänninna att sminka bort sömnlösheten och ta kontakt med Memories By Julia! Det här är en fotostudio med särskild fokus på familj och barn. Du kan boka in fotografering när barnet är i magen och sedan träffas igen när bebisen har kommit och vidare för fina bilder på hela familjen. Julia är expert på att fånga små barn såväl som vuxna på bild.

Med egen ramverkstad i studion så får du bilder som är redo att hängas på väggen eller ges bort till stolta mor- och farföräldrar som förtjänar denna glädje med tanke på alla nätter de har varit vakna för dig!

Surfa in på Memories By Julia och bli inspirerad!

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900