Recension av Beredd.se

Är du beredd inför vintern, nästa vandring, utflykten i skogen med barnen eller camping med svärföräldrarna? Om du surfar in på Beredd.se så kan du se till att vara det! Det här är en butik jag kan rekommendera till dig som har ett intresse för friluftsliv såväl som sköna och fina fritidskläder för hela familjen.

Beredd erbjuder utrustning för vandring, friluftsliv och camping från kända märken. Fokus ligger på kvalitetsmärken och du kan få en del av dessa till lägre pris i butikens REA-sektion.

Några viktiga fördelar att nämna är:

  • Allt finns på deras lager så du får snabba leveranser
  • Kundtjänsten har fått toppbetyg på Prisjakt och Trustpilot
  • Priserna är ofta lägst i Sverige
  • Utbudet är väl varierat med allt från skor, sandaler och kläder till ryggsäckar, sovsäckar och tält.

 

Om du är på jakt efter friluftsutrustning så är mitt tips att du kikar in på Beredd.se!

 

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900