Recension av Tiohotell.se

Numera så finns det gott om sajter som jämför hotell i olika länder och städer. Ibland så använder jag mig av dessa för att kunna skriva bra innehåll för resesajter. Men det är inte bara i jobbet som webbskribent som jag uppskattar bra sidor med information om hotell och resor. Privat så är detta också något som behövs då och då. Om det bara hade blivit oftare!

En sajt som jag kan rekommendera för dig som ska boka hotell är Tiohotell.se. Det här är en sajt som ger riktigt bra tips både vad gäller resor och de bästa hotellen på plats. Med listor av handplockade hotell så kan du lätt få information och jämföra.

Fördelar med Tiohotell.se

Strukturen på Tiohotell.se är enkel och lätt att ta in. Det gör att du slipper och scrolla och scrolla. Så blir det ju ofta på de gigantiska jämförelsesajterna där din sökning ger hundratals förslag. En lista med tio riktigt bra hotell är att föredra.

Hotellen som presenteras väljs ut i enlighet med stad och med olika teman. Du kan till exempel se närmre på hotell som ligger högt upp eller kanske ett hotell i en grotta! Häromveckan skulle jag skriva en text om resor till Köpenhamn. Tiohotells inlägg med 10 hotell i Köpenhamn är en perfekt källa. Jag gillar att informationen är kortfattad och intressant, både som skribent och som resande människa.

Mer än hotell

Jag vill också lägga till att Tiohotell har mer än hotellinformation. Sidan med världens största akvarium är intressant med bilder som inspirerar. Man skulle kanske ta sig till Kina bara för att visa ungarna den där enorma valen!

Besök Tiohotell.se här och hitta informationen som kan leda till en mycket bättre resa oavsett om den går till Stockholm eller till Hong Kong.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900