Recension av Nordisec.com

Vi har aldrig varit tryggare än vad vi är nu i Sverige heter det ju. Men alla som bor i verkliga världen vet att det här inte stämmer. Livet har förändrats och tiden då man kunde lämna dörren olåst och en lika olåst cykel i trädgården är förbi. Men tack och lov så går det att själv ta hand om tryggheten med väl beprövade metoder som till exempel larmsystem.

Nordicsec.com så finner du väldigt bra information som har med din säkerhet att göra. Syftet med portalen är att hjälpa dig till en tryggare tillvaro. Med guider som handlar om allt från brandsäkerhet till IT-skydd så kan du lätt se över dina rutiner och vad som kan förbättras.

Hur säker är du?

Det här är en fråga som vi bör ställa oss. Du kanske inte ens har funderat på om brandvarnarna därhemma har laddade batterier. Eller vad du gör om du hör någon ta sig in på undervåningen då du är i badrummet.

Med Nordicsec.com så kan du lära dig mer om viktiga områden som:

  • Inbrottsskydd
  • Larmsystem
  • Spårning
  • Stöldskydd
  • Bevakning

Ta en titt på den här guiden om brandsäkerhet. Här får du en lista med punkter som du kan skriva ut och hänga upp hemma i köket. Den guidar dig steg för steg vad du bör göra om olyckan är framme. Bra både för barn och för vuxna!

Intressant läsning

På Nordicsec så får du en hel del intressant läsning. Förutom nyttiga guider med tydliga instruktioner som kan öka din trygghet så finns det information som handlar om säkerhet i allmänhet. Du kan till exempel läsa artiklar som tar upp säkerheten i andra länder och jämför dessa. Inte så dumt om du just nu planerar en semester!

Överlevnadsguide

Eftersom jag själv tycker att prepping är en självklarhet och inget som har med konspirationsteorier att göra så är det också extra intressant att se en överlevnadsguide på sajten. Jag tror nämligen att det är riktigt bra att veta vad man gör om strömmen går. Detta oavsett om det beror på att kommunens kablar dras om eller för att katastrofen är ett faktum.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900