Recension av Livsmedelsdata.se

Vem funderar inte på det där med mat? Antingen håller du en diet eller så vill du handlar miljövänligt eller så ska du hålla en budget… En riktigt bra sajt oavsett varför du tänker på livsmedel är Livsmedelsdata.se. Där har du listor för olika livsmedel som tydligt visar viktiga saker som hur mycket vitaminer och mineraler de innehåller.

Jag gillar också funktionen med egen matshoppinglista som du kan dela med familj och vänner. Den är ju supersmart när du delar matköpen med en partner eller då du vill tipsa eller hjälpa någon som tycker att det är svårt att handla mat!

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900