Recension av Keytive.com

När du ska köpa programvara online så är Keytive en bra webbutik att utforska. Här finns lösningarna för datorn både vad gäller operativsystem och mjukvara. Något som är väldigt bra med denna webbutik är de konkurrenskraftiga priserna och snabba leveranser.  Sajten är unik på så vis att du får väldigt fin teknisk support oavsett vilken produkt du köper. Detta kan vara väldigt skönt om du inte är expert på saker som installation och drift av mjukvara.

Jag rekommenderar Keytive för dig som behöver Windows och Office produkter. Butiken är säker, enkel att navigera och du får väldigt fin support.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900