Recension av Jourstadsverige.se

Idag är det många som väljer att köpa städtjänster online. Det går snabbt och du kan få en offert via nätet som visar precis vilken typ av städhjälp du kommer att få och till vilket pris. Konkurrensen är ganska tuff och det finns flera duktiga städbolag som numera kan nås från Sveriges alla hörn från datorer och mobiler.

Vi tar en titt på städfirman Jourstäd Sverige som har en hemsida som gör det lätt att få kontakt. Här har vi ett städbolag som fungerar över hela Sverige och som fokuserar på flyttstädning och lite tyngre städuppgifter som byggstädning.

Sajtens upplägg och design

Det här är en hemsida som har en design som kan beskrivas som standard för den här typen av sajter. Du ser menyn längst upp och kan klicka in på undersidor för att få mer information om de olika tjänsterna. Det finns också en rullmeny för städer. Designen är snygg och väl strukturerad och det känns personligt.

Det märks att det är personer som kan städning som ligger bakom JourstadSverige. De viktigaste punkterna tas upp och du får svar på många frågor utan att ens ta kontakt.

Tydlighet är viktigt

Något som JourstadSverige är bra på är tydlighet. Det framgår precis vad de kan göra och hur man kan få hjälpen. Detta oavsett om det rör flyttstädning eller dödsbotömning. Det här gör också att det känns tryggt att anlita städhjälpen. Du vet på förhand vad som ingår och du kan alltid begära en offert för den typ av städtjänst du är ute efter.

Varje form av städning har sin egen sida. Det är bara att klicka in och se hur JourstadSverige jobbar. De är också tydliga med att det är just flyttstädning och tyngre städuppgifter som är deras specialitet. Men det råder inga tvivel om att de klarar så mycket mer.

Erfarenheten finns där. Det märks och känns genom hela sajten. Om du ändå skulle ha några frågor får du snabbt svar. Namnet avslöjar en annan positiv egenskap hos JourstadSverige. Jour, det vill säga att du kan ta kontakt när som helst och få snabba svar. Perfekt om det brinner lite i knutarna vad gäller flyttstädningen!

Lätt att ta kontakt

Något som verkligen fungerar bra på Jourstäd Sverige är kontaktbiten. Här har du tydlig information om telefonnummer och e-postadress. Dessutom finns det ett smidigt kontaktformulär som gör det enkelt att få en offert för utvald städtjänst. Det här är mycket viktigt och något som fungerar bra på den här sajten.

Du kan lita på att svaren kommer snabbt och att de är tydliga. Om det är bråttom kan JourstadSverige verkligen rekommenderas. Deras sajt gör det lätt för dig att få trygg städning till ett vettigt pris utan att behöva oroa dig för att städbolaget inte skulle förstå dina unika behov.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900