Recension av Blibrunutansol.se

Det finns produkter som är lite känsligare att beställa hem online. Detta trots att det just finns ett intresse av att köpa produkten på nätet då den kanske upplevs som väldigt privat. På Blibrunutansol.se så finns det produkter som är till för att hjälpa dig att bli brun då du inte kan bli det på naturlig väg i solen.

Melanotan är en omdiskuterad produkt

Melanotan och då särskilt Melanotan II är en omdiskuterad produkt. Ett annat namn på den är Barbiedrogen eftersom det har gått en trend i att använda sprutor och nässprayer för att få form och hudton som en Barbie-docka.

Att använda sig av sprutor för att påverka hudens färg och ton är förstås också något som du kanske inte vill diskutera med vem som helst. Det här har Blibrunutansol.se förstått och de jobbar med diskreta leveranser så att ingen förstår vad det är du har beställt hem.

Det här är något som jag tror blir extra relevant för andra produkter som finns i butiken. Även om melanotan och bantningspiller inte kan ses som saker som folk överlag skäms för att använda så rör det sig trots allt om privata områden.

Därmed tycker jag verkligen att det är fint med en webbutik som förstår detta och som inte känner att de måste hävda sig med kuvert och paket som avslöjar vad det är som har beställts.

Layout som gör det lätt att hitta produkter

Om vi sedan tar en titt på layout i butiken så fungerar den också väl. Du har en meny till vänster där du lätt hittar den kategori du behöver. Här finns de huvudområden som Blibrunutansol.se kan hjälpa till med.

Men du har också de populäraste produkterna direkt på första sidan. Det är ju mycket bra då du kanske kommer första gången för att skaffa en Melanotan penna eller ett Melanotan kit som har allt som du behöver för att bli brun med denna metod.

Bra med kundrecensioner

En annan sak som denna webbutik har med på första sidan är uttalanden från kunder. Det här är en styrka som är viktig. Du kan ju snabbt få en bättre bild av saker som:

  • Vem det är som handlar på sajten
  • Om folk återkommer för mer
  • Vilken respons olika produkter får
  • Hur många det är som rekommenderar butiken

Utöver detta har du utförlig information om alla produkterna som finns på Brunutansol.se. Redan på första sidan får du utförliga beskrivningar under rutnätet med de huvudsakliga produkterna.

Det är tydligt att butiken vill jobba på ett ansvarsfullt och diskret sätt. Det är viktiga bitar när det rör den här typen av privata och lite känsligare produkter.

Du kan besöka Blibrunutansol.se här och ta en titt på sortiment samt hur de jobbar med diskreta leveranser!

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900