Recension av Betalsatt.se

Vill du betala med Klarna online? Då kanske du ska välja butik med tanke på detta! En mycket bra sajt som hjälper dig att hitta butiker i enlighet med deras betalningsmetoder och betalningsvillkor är Betalsatt.se. På Betalsatt kan du ta reda på mer om specifika betalningsmetoder samt vad som kan fungera bäst för dig.

Om du bara vill handla online med Klarna så kan du klicka in på sidan som listar butikerna med denna betalningsmetod. Sajten erbjuder också en jämförelsetjänst för lån. Där kan du snabb ställa in den summa du behöver låna för att sedan få bra förslag.

Jag rekommenderar denna sajt till dig som vill tänka till lite omkring din shopping online. Den kan vara en stor hjälp då du vill undvika butiker med usla betalningsvillkor.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900