Innehållsrika produktbeskrivningar

För en webbutik så är produktbeskrivningarna otroligt viktiga. Det är ju via dessa texter som kunder bestämmer sig för om de ska klicka på köpknappen eller inte. Med en bra SEO skribent för produktbeskrivningar så kan man göra rätt intryck och få fler säljtillfällen. Detta åstadkommer man genom att ge korrekt information och även skapa en attraktiv känsla som gör att kunden upplever att det blir ett bra köp.

Bra produktbeskrivningar

En bra produktbeskrivning håller en god balans mellan fakta och utfyllnadstext. Förutom att tala om hur produkten fungerar och vad den består av så kan man beskriva en situation eller ett scenario där produkten kommer väl till pass. En duktig skribent för produktbeskrivningar klarar av att förmedla en känsla som kunden gärna vill ha och som bidrar till att han eller hon köper. Sedan så är det givetvis så att produkten i sig måste vara bra. Om man försöker påstå att en parfym som mest luktar alkohol för tankarna till en härlig sommarmorgon i skogen så kanske det fungerar på kort sikt men kunden kommer inte att komma igen för nya köp så bra texter måste gå hand i hand med bra produkter.

Faktum är att bra produktbeskrivningar kan göra den stora skillnaden mellan en besökare som blir kund och en som surfar vidare utan spår!

 

[contact-form-7 id=”1606″ title=”Contact form 1″]

 

 

 

 

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900