Recension av Renoptik.se

Jag började själv med glasögon i 20-års åldern. Antagligen på grund av intensivt arbete vid skärm. Närsyntheten ökar bland unga och idag vet man att det kan bero på en kombination av närarbete och inomhusvistelse.

Som inomhusarbetande webbskribent är jag väl medveten om hur viktigt det är med glasögonbågar och glas jag trivs med. Särskilt då jag inte är intresserad av att använda kontaktlinser. Men glasögon kan bli väldigt dyra och detta trots att de inte alltid känns så bekväma.

RenOptik är en spännande svensk optikerbutik med bas i Bollnäs. Alexander som driver butiken är egentligen teknikingenjör men valde att satsa på glasögon av hög kvalitet för alla. I Alexanders webbutik finns det billiga glasögon från kända dyra märken. Hur går detta ihop?

Billiga glasögon som håller hög kvalitet

Alexander har dragit ner på kostnader som man vanligtvis har i en vanlig optikerbutik. Han lägger fokus på riktigt bra glas men har inte de omkostnader som vanliga optikerbutiker har. Det betyder att du på RenOptik kan få riktigt snygga bågar med perfekta glas för dig mycket billigare än hos en vanlig optiker i din stad.

glasögonbågar

Samarbeten med utländska företag som tillverkar kvalitetsglas för glasögon av olika material gör också att du kan få det allra senaste fast till ett lägre pris.

Om du, som jag, tycker om att variera dina glasögonbågar och ha extra glasögon redo när en boll slår ut de du använder mest så är detta koncept guld värt. En stor samling med fräscha bågar i alla möjliga färger och flera olika material blir som en godisbutik för oss glasögonormar som tycker om omväxling och personlig stil.

Lätt att handla glasögon online

Fast det är inte bara de rimliga priserna som gör att RenOptik sticker ut. De har gjort det så enkelt att handla glasögon online med flera verktyg. Du kan börja med att prova deras glasögon på hemsidan virtuellt. Detta gör du med en bild av dig själv och ett enkelt online-verktyg.

Dessutom kan du låna hem 3 glasögonbågar helt gratis. Du får testa under 3 dagars tid och sedan kan du bestämma vilken båge du vill ha. Det här är en väldigt god anledning till att jag vill ta med Alexander bland de hemsidor jag gillar. Att kunna testa i lugn och ro och sedan snabbt beställa den båge du gillar är ju verkligen kanonbra.

God och personlig support

Alexander och hans familj lägger ner hjärta och själ i sin optikerbutik online. Det märks. Du får personlig hjälp när du behöver det och det är uppenbart att konceptet är till för att göra livet med glasögon lätt och riktigt inspirerande.

Du kan surfa omkring i butiken och se på möjliga glasögon för dig. Om du har någon fråga finns chatten alltid där. Alexander engagerar sig på ett personligt sätt och gör alltid sitt bästa för att hjälpa dig med glasögon du blir riktigt nöjd med.

Du kan till och med skicka in dina gamla bågar och få nya glas! Om du har en båge som du inte vill skiljas från är det bara att uppgradera glasen. Missa inte de särskilda behandlingar mott blått skärmljus och även mot UV-ljus som RenOptik kan hjälpa dig med.

byta glas

Om du behöver nya glasögon eller vill laga de du har ska du kika in på RenOptik.se och se alla möjligheter som denna trevliga optikerbutik har att erbjuda!

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900