AZ Design gör det möjligt med ett skräddarsytt kontor!

Som webbskribent är det ju väldigt viktigt med bra utrustning. Ett tangentbord som är skönt att skriva på är ett måste men det finns mer som ska till för att jobbet inte ska slita på kroppen. Ergonomisk kontorsstol, bord som går att höja och sänka samt belysning som inte bländar och inte tröttar ut är huvudpunkterna.

En sajt som erbjuder allt som behövs för en ergonomisk arbetsplats är azdesign.se. De har kontorsmöbler som är gjorda för att ge perfekt stöd för olika typer av arbetsuppgifter. Det stora sortimentet imponerar men framförallt så tycker jag att det är fint med möjligheten till olika storlekar och olika form.

För mig handlar ett trivsamt kontor om mer än stolar och bord som går att höja och sänka. Färgen på bordsskivan och stolens mesh-tyg är också viktigt. Helhetskänslan måste vara rätt för att arbetsplatsen ska kännas perfekt helt enkelt!

Lätt att hitta rätt kontorsmöbler

På AZ Designs hemsida finns det flera olika kategorier och de har inte bara möbler för klassiska kontor. Men när du klickar in på kategorin kontorsmöbler så kommer du att finna allt som du kan tänkas behöva. Både för ett större kontor och för det lilla hemmakontoret.

Du finner avdelningar som:

  • Skrivbord
  • Kontorsstolar
  • Ljudabsorbenter
  • Skåp
  • Skrivtavlor
  • Gåband (!)

Belysning finns inte under denna meny och det kanske kunde ändras men det är inte svårt att hitta till de bordslampor som AZ Design erbjuder för arbetsplatser. Det finns en ruta längst upp där du kan skriva in ditt sökord. På så vis är det faktiskt väldigt lätt att finna de möbler och tillbehör som du har behov av på sajten.

I vissa fall tycker jag rentav att denna sökfunktion är bättre än de färdiga kategorierna. Det kan ju vara så att du har ett bra bord som klassas som konferensbord men som skulle kunna fungera väldigt bra för dig som skrivbord på ditt kontor.

Viktigt med ergonomiska möbler för alla

Personligen så tycker jag att det är oerhört viktigt att ge detta med ergonomiska möbler lite mer tanke. Det är inte alla som inser vikten av rätt sittande och som förstör sin hälsa på jobbet. Dessutom är det ju väldigt många som upplever att de mår bra av att växla mellan att sitta och stå på jobbet.

AZ Design har en väldigt fin bredd på sina kontorsmöbler. De har bord med vev såväl som elektrisk hiss. Du kan också välja mellan lite enklare kontorsstolar som går att justera och det allra senaste från Herman Miller.

Det här tycker jag är väldigt bra och något som gör det möjligt för fler att inreda arbetsplatsen med tanke på ergonomi. Både på ett större kontor och hemma.

Du kan kika närmre på AZ Designs sortiment på deras hemsida här.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900