Recension av Arkivdigital.se

Vem har inte funderat på släktforskning någon gång?
Idag så är det omåttligt populärt att leta fram förfäders namn, kolla med DNA test var rötterna finns, och undersöka om det finns kusiner och sysslingar online. Med arkivdigital.se så kan även du släktforska. Du slipper åka till arkiv på andra orter och du behöver inte oroa dig för att det blir för svårt att förstå de dokument som finns.

Hjälp med släktforskning

På arkivdigital.se så kan du få hjälp med din släktforskning. Du kan ta en kurs som visar dig hur du ska använda de arkiv som finns på sajten. Dessutom så har arkivdigital omkring 79 miljoner bilder i färg på kyrkböcker och historiska dokument. Det gör det så mycket lättare att se vad som står i de gamla dokumenten.

Det här är en dynamisk tjänst online som snabbt kan ta dig tillbaka i tiden i din släkt. Du kan till och med beställa fotografering av domböcker som intresserar dig. Det här kan leda till viktig information om utomäktenskapliga barn och annat som än i dag påverkar din familj och hur ni ser på er själva.

Besök arkivdigital.se och upptäck ditt ursprung idag!

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900