6 Svenska artikelkataloger som är enkla och bra

Det finns många fördelar med att publicera artiklar i en artikelkatalog. Om man bara vet om hur detta kan göras med lite strategi vad gäller länkning och nyckelord så kan dessa artiklar ge en massa kraft åt den hemsida som man vill stärka och öka trafiken till.

Men varför ska du använda en artikelkatalog som kan handla om allt från sommardäck till marknadsföring online? Det finns ju många som hävdar att det här inte fungerar. Det är sant att länkar från sajter som inte tar emot en massa artiklar kan vara starkare. Men om du väljer en hälsosam artikelkatalog är det absolut något som kan påverka din marknadsföring online på ett positivt sätt.

Om du letar efter svenska artikelkataloger så kommer du att hitta några som är riktigt bra och några som kanske är mindre coola att använda. Problemet är att många av dessa uppdateras sporadiskt medan andra ligger livlösa som en relik från en tid då någon hade en god tanke om artikelpublicering.

För att slippa riva ditt hår och förlora värdefull tid så har denna lista med 6 artikelkataloger för svenska artiklar satts ihop.

Enjoy!

  1. 5tips.se– Det här är en B2B artikelkatalog som bara publicerar kvalitetsmaterial. För att din artikel ska antas måste du betala för det och du måste hålla dig till sajtens regler. Det kan vara värt att betala för 5tips för det här är en kvalitetssajt som kan ge fin länkkraft. Det finns regler och tips på sajten som är bra att läsa innan man sätter igång.

 

  1. Sverigesurfen.se– Här har du en fräsch artikelkatalog som är enkel att använda. Den ger dig länk till din sajt men du kan också skriva lite mer omkring länken för att visa vad det handlar om. Väl värt att lägga på minnet!

 

  1. Bra-att-veta.se– Det här är en nykomling som ser lovande ut. Katalogen har en enkel struktur men bjuder på artiklar av hög kvalitet. I skrivande stund kan du få din text med länk publicerad utan kostnad.

 

  1. Slösurfen–Det här är en modern artikelkatalog med snygg design. Det kan ta lite tid att få en artikel publicerad och du måste leva upp till kraven. Dessutom måste du lägga till en bild till varje bidrag. Det är dock något som höjer kvaliteten på ditt bidrag så det är bara bra.

 

  1. Artikelkatalog.biz– Det här är också en artikelkatalog att beakta då du vill få gratis länkar. Du måste skriva en bra artikel men den blir publicerad och det tar inte särskilt lång tid. Här ska du också lägga till en bild som är copyright fri.

 

  1. Artikelkungen.se – Sist men inte minst så bör denna katalog nämnas. Den är stabil och bra. Här är det lätt att publicera och dessutom så är de/den som ligger bakom katalogen väldigt bra att ha och göra med. Skicka en fråga med mail och du får faktiskt ett svar! Mycket trevligt!

Det finns förstås fler kataloger som fungerar riktigt bra, men om du vill komma igång med artikelmarknadsföring så är dessa bland de allra bästa. Om du registrera dig till de 6 svenska artikelkataloger som nämnts ovan så kan du för det mesta lägga in en länk och få din artikel godkänd inom en vecka (ofta inom någon timmes tid).

Jag kan också tipsa om Problems.se som är en sajt där svaren på frågor ges. Här kan du också vara med och bidra med en artikel som ger svaret på ett problem. Det går förstås bra att länka i svaret till den sajt som kan ge ytterligare hjälp med den problemlösning som du bidrar med. Det kan vara allt från hälsa, via badrumsrenovering till juridik.

Om du behöver hjälp med att författa artiklarna samt lägga upp dem i kataloger med länkar så kan du givetvis kontakta mig!

 

[contact-form-7 id=”1606″ title=”Contact form 1″]

 

 

 

 

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900