6 Svenska artikelkataloger som är enkla och bra

Det finns många fördelar med att publicera artiklar i en artikelkatalog. Om man bara vet om hur detta kan göras med lite strategi vad gäller länkning och nyckelord så kan dessa artiklar ge en massa kraft åt den hemsida som man vill stärka och öka trafiken till. Om du letar efter svenska artikelkataloger så kommer du att finna en massa. Problemet är att många av dessa uppdateras sporadiskt medan andra ligger livlösa som en relik från en tid då någon hade en god tanke om artikelpublicering. För att slippa riva ditt hår och förlora värdeful tid så har denna lista med 6 artikelkataloger för svenska artiklar satts ihop.

Enjoy!

1. 5tips.se– Det här är en B2B artikelkatalog som bara publicerar kvalitetsmaterial. Katalogen är enkel att använda med undantag för vissa webbläsare där man inte kan lägga in länkar. Tänk också på att skriva om relevanta saker och att försöka länka till andra artiklar som finns i katalogen. Det finns regler och tips på sajten som är bra att läsa innan man sätter igång.

2. Artikelparadis.se – Denna katalog är till för alla möjliga slags artiklar. Den är mycket enkel att använda och tillåter länkar. Här kollar man noga det material som kommer in vilket höjer nivån och ger mer kraft åt dina länkar.

3. Halsoartiklar.se – Låt dig inte luras av namnet! Denna artikelkatalog tar emot artiklar inom de allra flesta områdena. Dessutom så är det en artikelkatalog med hög page rank. Om du lägger till bra artiklar här så är chansen god att de kommer att hamna långt upp i sökresultaten för det nyckelord du jobbar med.

4. Skriva-artikel.se – Ytterligare en liten pärla bland de svenska artikelkatalogerna! Här är det lätt att publicera och artiklarna blir snabbt synliga online. Den här katalogen får du inte missa och den är verkligen bra att blanda in i speciella länkstrategier där du ökar länkens kraft med hjälp av cirkel- eller pyramidbygge.

5. Kvalitetsartiklar.se – Det här är en katalog som jag är med och driver. Den publicerar bara innehåll som håller hög kvalitet och är lätt att använda sig av. Publicering är gratis och det går bra att publicera artiklar som är lite kortare än 450 ord.

6. Artikelkungen.se – Sist men inte minst så bör denna katalog nämnas. Den är stabil och bra. Här är det lätt att publicera och dessutom så är de/den som ligger bakom katalogen väldigt bra att ha och göra med. Skicka en fråga med mail och du får faktiskt ett svar! Mycket trevligt!

Det finns förstås fler kataloger som fungerar riktigt bra, men om du vill komma igång med artikelmarknadsföring så är dessa bland de allra bästa. Om du registrera dig till de 6 svenska artikelkataloger som nämnts ovan så kan du garanterat lägga in en länk och få din artikel godkänd inom en vecka (ofta inom någon timmes tid). Om du behöver hjälp med att författa artiklarna samt lägga upp dem i kataloger med länkar så kan du givetvis kontakta mig!

 
Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

Frilansskribent

Rebecca
Erfaren frilansskribent


 

 

 

 

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent