Recension av 50lappen.se

Det går att köpa digitala tjänster riktigt billigt online, men ett problem som ofta uppstår är att det inte är så lätt att hitta rätt person. Tjänster som Fiverr är stora och internationella. Om du tycker att det låter bra med en svensk tjänst som gör precis samma sak på ett språk som du känner dig trygg med så får du inte missa 50lappen.se.

50lappen.se är en portal där den som vill köpa en digital tjänst snabbt kan hitta den som säljer den. Priserna går från 50 kronor och upp. Här finns det skribenter som skriver artiklar som extrajobb, personer som snabbt kan skapa en WordPress sida, programmerare som inte har något emot att hjälpa dig med JAVA, och så vidare.

Snygg layout

Jag gillar att 50lappen.se har en riktigt fin layout. Det går snabbt att komma in i portalen då det redan på första sidan finns annonser. Köpare syns på höger sida och så har du en rad säljare som presenterar sina tjänster i mitten.

Med menyer till höger så går det snabbt att klicka in på det område som du behöver hjälp med. Det kan vara marknadsföring, SEO, grafisk design, webbtexter eller musik. På första sidan så finns det en liten film som snabbt och lätt förklarar hur 50lappen.se fungerar.

Det enda jag saknar är mer information om de som ligger bakom denna smarta sajt. Det finns ingen om oss sida med historia och bilder på de som driver portalen. Det hade jag gärna sett.

Besök 50lappen.se om du är ute efter en frilansare eller kanske själv vill erbjuda dina digitala tjänster för attraktiva priser.

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900