Tjänster

Keyword research

Research av nyckelord är otroligt viktigt om man vill lyckas online, en del säger att det är det viktigaste. Med bra keyword research så finner du det nyckelord i din nisch som har ett bra antal sökningar per månad samtidigt som det inte lider av alltför stor konkurrens. Genom att fokusera på den här typen av nyckelord så kan du få mer trafik till din sajt och därmed hela tiden möta nya potentiella kunder.

Jag kan hjälpa till med en professionell keyword research. Du behöver bara tala om för mig vilken nisch du är verksam inom och vilken typ av produkter eller tjänster som du försöker sälja. Med kunskap om vilka ord och fraser som du bör fokusera på så kan vi skräddarsy texterna till din sajt såväl som länktexter. Be mig om ett gratis exempel för att se vad jag menar.

Artiklar

Min specialitet är originellt kvalitetsinnehåll som hjälper dig att nå de två viktigaste målen med din hemsida:

1. En sajt som besökare tycker om – Mina texter gör ett gott intryck och uppmuntrar till att köpa något eller kontakta dig istället för att surfa vidare utan spår.

2. God placering i sökresultaten – Med hjälp av mina texter så ökar chansen att ranka högt i Googles sökresultat för många olika relevanta nyckelord.

Den som inte redan känner dig kommer att ha sina tvivel vad gäller din hemsida. Kvalitetsinnehåll som skapar ett förtroende kan påverka sajtens konvertering drastiskt. Med enkla ord – om din hemsida erbjuder värdefullt innehåll och utstrålar stabilitet så kommer fler att våga handla eller kontakta dig.

Produktbeskrivningar

Jag har även lång erfarenhet av att hjälpa till med produktbeskrivningar inom olika kategorier. Det här kan vara beskrivningar av internationellt kända produkter och varumärken. Det kan också vara texter om ett unikt sortiment där jag får ta del av mått, ingredienser, material och annat som kan behövas för att skapa en givande beskrivning.

Min text fungerar som den engagerade personen i butiken som vet hur man ger kunder det stöd som de behöver för att köpa en produkt. Den skapar ett intresse, leder till en känsla av trygghet och ger lusten att beställa. Produktbeskrivningar kan också ses som ett bra sätt att visa Google vad din hemsida handlar om. De bör inkludera viktiga sökord men också visa att de som besöker sajten får användbar information.

Pressreleaser

Pressreleaser är också något som jag gärna hjälper till med. Du behöver bara ge mig några essentiella detaljer omkring det som ska sägas i pressreleasen så skapar jag texten baserat på detta. Man måste inte ha något alldeles nytt att säga för att skapa en pressrelease, den här typen av text kan lyfta fram det som är unikt för er.

Översättning

Jag kommer från Stockholm men jag har också bott, studerat och jobbat i USA och ser engelska som mitt andra modersmål. Det är lika lätt för mig att översätta från engelska till svenska som tvärtom. Jag fokuserar på budskapet i en text. Översättningar blir bäst när man kan förmedla det som står mellan raderna.

Gästinlägg

Gästinlägg görs för det mesta på andra bloggar och hemsidor. Dessa kan utformas i enlighet med de behov som finns. När gästinlägg skapas så kommer hänsyn att tas till saker som vad sajten man gästbloggar på handlar om, hur länkning ska se ut, och hur långt inlägget ska vara. Hit kan man även räkna inlägg i forum och på Facebook.

Blogginlägg

Med blogginlägg så håller du din sajt aktiv och fräscht. Det här är viktigt både för de som besöker sajten och för Google som värdesätter aktiva hemsidor högt. Blogginlägg är ett mycket bra verktyg för att berätta om nyheter inom verksamheten och mer…Jag kan uppdatera er blogg regelbundet med intressanta inlägg.

Länkbygge

Jag har lång erfarenhet av att hjälpa till med det där med länkbygge och det gör att jag förstår en hel del omkring relationen mellan nyckelord och olika slags länkar. Många gånger så får jag jobba självständigt med tillgång till login i olika forum och till olika WordPress bloggar för att sköta publicering av artiklar och länkar.

WordPress

WordPress är en plattform som jag verkligen gillar, kan och jobbar mycket med. Jag kan ta hand om publicering, länkning, publicering av bilder samt filmer för att skapa starka sidor med länkkraft. Tillsammans så kan vi göra upp en plan om hur ofta hemsidan ska uppdateras och inom vilka kategorier för att sedan låta mig sköta jobbet.

Arbetsprocess

Steg 1 : Ordentlig research

Jag utför en seriös research och lär mig mer om ämnet som jag ska skriva om. På så vis så får innehållet en naturlig känsla och det verkar som om det är skrivet av någon som faktiskt är insatt i området och vet vad hon talar om.

Steg 2 : Författande av text

Jag författar innehållet och ser till att det är “Google friendly” och också lätt och roligt att läsa, att det har god grammatik, samt rätt ton för givet ämne.

Steg 3 : Korrekturläsning

Professionell redigering – När allt innehåll är författat så kommer jag att ge det en grundlig redigering, ändra där det behövs och se till att det är fritt från stavfel och annat som inte ska vara med…Summan av kardemumman: Du får kvalitetsinnehåll som är redo att användas som det är!

Vitsord

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9
slide10
slide11
slide12
slide13
slide14
slide15
slide16
slide17
slide18
slide19
slide20
slide21
slide22
slide23
slide24
slide25
slide26
slide27
slide28
slide29
slide30
slide31
slide32
slide33
slide34
slide35
slide36
slide37
slide38
slide39
slide40
slide41
slide42
slide43
slide44
slide45
slide46
slide47
slide48
slide49
slide50
slide51

Kontakta mig

Har du en hemsida?

Jag kan hjälpa dig med fantastiska webbtexter och produktbeskrivningar som drar mer trafik till din sajt från Google och hjälper dig att sälja mycket mer. Hittills har jag skrivit den här typen av texter för hundratals sajter. Jag är helt säker på att även din sajt kan dra stor nytta av min erfarenhet!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

Rebecca Maor
Erfaren frilansskribent
Tel: +46-8-55922900